2019.01.26
Táncház a Maroshegyi Közösségi házban

Tácház a Galiba zenekarral. Gula Miklós oktatja a kicsiket és nagyokat. Hol? Székesfehérvár , Batthyán u. 2. Szent Kristóf templom Közösségi házában. A belépés ingyenes. A rendezvényt a Csoóri Sándor Alap támogatja.

tovább »

Biztos megoldás a mozgalmasabb életért

kepek

 

“Nehéz az élet” - mondják sokan.

Ezt a mondatot legfőképp azok értik igazán, akik már az aranykorban járnak. A mozgási, bevásárlási, közlekedési lehetőségek napról-napra nehezebbé válhatnak, a mindennapi tevékenységek elvégzésére több időt kell fordítani.

Célunk az, hogy olyan eszközöket mutassunk be melyek könnyebbé teszik az idősebb emberek mindennapi életét.

M1 tv csatorna Életkor Magazin 2017.07.17. műsorában szerepeltünk: 

 ">

Ha nem indul el a lejátszás, akkor az alábbi link   (pl. chrome, explorer,safari) bönkészőbe  való átmásolásával indítható:

https://nava.hu/id/3164759/


Egyesületünket azért hoztuk létre, hogy szervezett formában segíteni tudjunk embertársainkon. Úgy gondoljuk, hogy a világban már sok olyan eszköz jelent meg, mely segít meghosszabbítani az önálló életvitel idejét.

Társadalmunk életkora növekszik, az idős emberek szeretnek önállóan élni, a megszokott környezetükben tevékenykedni. Az emberi természetből adódóan mindenkinél eljön az a kor amikor már nehezebben mozog, érzékszervei hamar elfáradnak vagy romlanak, ezek természetes folyamatok. Ezzel a folyamattal együtt kell élni. Célul tűztük ki, hogy felkutassuk azon eszközöket amik segíteni tudnak a szépkorúak napi életvitelében. Fontos feladatnak tartjuk, hogy bemutassuk ezen eszközök használati értékét, praktikusságát.

Az elkövetkezendő években minden olyan közösséggel fel szeretnénk venni a kapcsolatot, akik szintén fontosnak tartják hogy az idősödő generáció megismerje az öregedés folyamatát és megismerjék azokat a praktikákat amelyekkel derűsebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetnek.

Egyesületünk non-profit tevékenységet folytat, az általunk átadott eszközök értéke a működésünkhöz járul hozzá. A mai gazdasági körülményeket figyelembe véve célunk az, hogy önálló gazdálkodással biztosítani tudjuk a folyamatos működésünket, fő bevételi forrásunk a tagdíj, támogatások.

Nézzen körül oldalunkon, vagy keressen minket bizalommal!

 

2024 © Mozgalmas Időskor - Elektromos mopedek, electromoped, gyógyászati eszközök
Mozgalmas Időskorért Egyesület
Iroda: 8000 Székesfehérvár, Börgöndi út 2-4.

Partnereink
Hívjon, ha kérdése van!
Telefonszámunk: 06 (22) 379-185
E-mail címünk: iroda@mozgalmasidoskor.hu
Levelezési címünk: 8007 Székesfehérvár pf. 65